Justice League Fragmanı - 800k Aquaman

Son bir kaç gündür fragmanın fragmanını hatta fragmanın fragmanlarını yayınlayan Warner Bros sonunda bu gün Justice League fragmanını yayınladı. 






Fragmanın başında Bruce Wayne'i hazırlık yaparken görüyoruz. Sonuçta Batman hazırlıklıysa yenen bir kahraman(!). Arka planda Batman abimiz konuşarak Wondewoman'a "Hazırlıklı olmalıyız. Sen ben ve diğerleri. Zamanı geliyor. Çok vakit kalmadı." diyor. Wonderwoman da "Çoktan burada" diyor. Ancak bu klişe diyaloğun sonunda kimin neden geldiğine dair bir ipucu bulamıyoruz.

Fragmanda tekrar tekrar tanıdığımız diğer kahramanlarımızı tekrar tanıyoruz. Evet bir cümle içerisinde 3 tekrar saçma. Ama aynı karakteri 238 defa tanıtmak da öyle. Ben de bir yandan karakterlerden bahsederken bir yandan da fragmandan bahsedeyim.

Karakterler


Aqua Man: Filme sevgiliyle gitmemek için güzel bir sebep. Zira Aqua Man karakteri Jason Momoa'nın hali hazırda yüksek olan karizma puanına +10 vermiş.

Cyborg: Wonder Woman'ın fragmanda söylediği gibi "Organik ve biyomekatronik uzuvlar"ı olan bir abimiz. Sanırım ekipte en az merak edilen kahraman. Öyleki filmin IMDB sayfasında bile gözükmüyor. Bulmak için Bütün castı görüntüleme linkine tıklamanız gerekiyor. Ancak kendi filmi olacakmış. Belki filmde iyi iş yapar da utanırım.

Flash: Sağ olsun CW'nin herkese Küçük Emrah gibi tanıttığı bu arkadaşı umarım filmde daha düzgün şekilde görürüz. Fragmanda BvS zamanından bildiğimiz "batarang" fırlatma sahnesinden fazlası yok. Ancak daha önceden biliyoruz ki Barry bu evrende asosyal bir adam olacak.

Batman: Batman'in ekstra bir tanıtıma ihtiyacı olduğunu sanmıyorum. Hazırlıklıysa yeniyor işte. Fragmanda Barry ile yaşanan "Senin süper gücün ne" "Zenginim" geyiğini de yakıştıramadım. Kos koca WB 9gag şakalarıyla film mi çekiyor? İnşallah filmin güzel olmasında da hazırlıklıdır da kalbimiz kırık ayrılmayız salondan. 

Wonder Woman: Wonder Woman'ın sürekli yayınlanan sabit sahnelerinden başka bir sahne görmek şaşırttı diyelim. Ancak fragmanda poposundan başka pek bir numarasını göremedik. En azından "Lasso of Truth" falan kullansaydı. 

■ Uzun Lafın Kısası

Filmde Jason Momoa'nın sinirli bakışlarına, Gal Gadot'un bacak ve poposuna, Ben Affleck'in ağzı ve çenesine, Ezra Miller'ın koşuşuna ve tonla CGI'a doyacağız gibi. 

■ Fragman









■ Galeri


0 yorum:

Yorum Gönder

Powered By Blogger