Arif V 216 Tanıtımı Sonunda Geldi



Vadedilen  145 saniyelik Arif V 216 fragmanı sonunda geldi. Gelir gelmez de 3 günde 1,6 Milyon görüntüleme elde etti. Bu yazıda tanıtımı biraz detaylı inceleyeceğiz.





Fragman geçmiş filmlerden sesleri duymamızla başlıyor. Eski filmlerdeki sahneler izleyicinin kafasında canlanıyor. Ve gemi dünyaya doğru inişe geçiyor. Cem Yılmaz'ın yaptığı reklam çalışmalarından biliyoruz ki ekranın sağına soluna "easter egg" serpiştirmeyi seviyor. Tanıtımda da   216 sahilde GORALI satan bir büfenin önüne düşüyor.


Bu sırada Arif bilimkurgudan bıkmış şekilde geliyor. Tinercinin elinden aldığı ispirtoyla radyasyondan korunarak gemiye yaklaşıyor. Burada bi durup bir şey söylemek istiyorum. Etil alkolün ya da genel olarak alkolün radyasyondan korumak gibi bir etkisi yok. Hatta alkol tüketimi radyasyondan daha çok etkilenmenizi sağlıyor.

Geminin ismi KML 3000. Bunun Kamil 3000 olmasının özel bir anlamı var mı bilmiyorum ama GORA'daki gemi de KA-FA-1500'dü.

Gemiye yaklaşır yaklaşmaz Arif 'in telefonu çalıyor ve arayan kim ? Amerikan başkanı Donald Trump. Donald Trump, Arif2in telefonunda "DONALD (açma)" diye kayıtlı olması bize Donald Trump'ın ne kadar saçma bir adam olduğunu bir kez daha gösteriyor.



 Peki Nedir Bu "V" ?

Şimdi içimdeki süper kahraman sever adam bunun Batman V Superman'e bir selam çakma olduğunu söylüyor. Acaba Arif ve 216 arasında bir anlaşmazlık mı olacak diyor. Ama içimdeki mantıklı normal insan, bunun G.O.R.A ve A.R.O.G isimlerinin arasındaki noktalar gibi anlamsız olduğunu ve sırf merak uyandırsın diye yapıldığını söylüyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Powered By Blogger